WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Enige tijd terug ben ik met een inspirerend en vrolijk reisgezelschap op studiereis geweest naar Australië en Nieuw Zeeland. Arthur van den Meerendonk, één van onze inspirerende reisleiders publiceerde vandaag op de website van zijn bedrijf Magazijn13 een reisverslag met daarin tal van interessante observaties over de aanpak in beide landen.

Vooral de fris van de lever aanpak in Nieuw Zeeland maakte indruk op de reisgenoten. Zonder een overdaad aan middelen of geld gaat men daar praktisch en enthousiast aan de slag. Ik heb er zelf ook het een en ander over te melden. Dat komt nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s