WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Vandaag gestart en nog niet helemaal ingericht zoals ik het wil hebben: de linkedin groep van het Gilde. Het Gilde is een netwerk van professionals dat werkt aan een kennisfundament onder de re-integratie in Nederland. Hoewel het een echt netwerk is dat bestaat uit mensen die bij gemeenten of het UWV werken, bij re-integratiebedrijven of als zzp-er. Hoewel het een echt netwerk is, bestaat het tot nu toe nauwelijks op internet. Dat wordt vanaf vandaag anders. We starten met een discussiegroep op linkedin. Het idee is om onderling, nieuws, opvattingen en ideeen te delen over re-integratie in Nederland (en daarbuiten). Ik maak vandaag of morgen nog een paar templates aan en een introductiediscussie en vanaf dat moment kunnen we echt van start. Ik hoop op veel geinteresseerden maar meer nog op veel activiteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s