WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Het is opvallend dat de Theo route, de sluiproute die docenten van de Hogeschool Inholland gebruikten om studenten aan een diploma te helpen, veel mensen erg boos maakt.

Uit een aflevering van Eenvandaag werd duidelijk dat ook op andere hogescholen Theo routes bestaan. Her en der zijn erg boze reactie te vinden. Jaap Peters schrijver van intensieve menshouderij maakt zich hier erg kwaad.

We weten het natuurlijk allemaal, maar we blijven er in geloven. Vooral de elite is ons land. Eigenlijk zouden die zich kapot moeten schamen omdat ze beter weten. Ze voeren continue perverse meetsystemen in, organiseren daarmee de fraude en roepen vervolgens weer om strengere controle. En als dan de hele zaak zeer voorspelbaar uit de hand loopt, zowel inhoudelijk als qua kosten, roept dezelfde elite weer bij monde van een onderzoekscommissie dat de burgers hun eigen verantwoordelijkheid moeten nemen.

Te veel aandacht voor de cijfertjes en te weinig voor de kwaliteit en de vakman die deze kwaliteit moet leveren. Het is inderdaad om moedeloos van te worden.

Een gedachte over “Meer Theo route: de professional wordt boos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s