WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Wat is een goedgestuurde organisatie? Er zijn boeken over vol geschreven en die heb ik, op enkele uitzonderingen na niet gelezen. Geen enkele organisatie laat fietsstuurtjes op de hoofden van hun medewerkers monteren. Maar soms lijkt het er verdacht veel op.

Stuur je je organisatie op regels dan is er weinig ruimte voor professioneel en zelfstandig handelen. Stuur je op resultaat dan is die ruimte er wel. Tenzij je de resultaten eenzijdig oplegt maar dan ben je weer aan het sturen op regels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s