WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Zojuist dit boek in één ruk uitgelezen. The back of the napkin van Dan Roam. Ik mag graag tekeningen maken (vooral in saaie vergaderingen) en ben ook een fervent gebruiker van de mindmap. Dit boek gaat over de manieren om met behulp van tekeningen problemen op te lossen en ideeen te ontwikkelen en over te brengen. Zelf heb ik pas een paar jaar geleden mijn schijterigheid van me afgeworpen en ben mijn tekeningen in allerlei stukken gaan gebruiken. Het werkt heel verhelderend en tekentalent is negens voor nodig.

dat is ook de stelling van de schrijver van dit boek. Hij gebruikt de natuurlijke fasen van het kijken (look, see, imagine en show) om te laten zien hoe je een afbeelding opbouwt en bouwt dit vervolgens aan de hand van de casus uit tot een compleet op afbeeldingen gebaseerd advies aan een fictief bedrijf.

Erg toepasbaar en aan te raden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s