WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Een gedachte over “En opnieuw…tot rust komen.

  1. -JC- schreef:

    Ik kan dutten met mijn ogen open, dat heb ik geleerd toen ik als fractieassistent bij Provinciale Staten werkte, ellenlange vergaderingen tot laat op de avond na een gewone werkdag……..dus ik kan ook dutten op de werkplek. Een soort van powernaps, maar dan anders zeg maar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s