WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Dit is echt een gave docu over het werk van klantmanagers bij Sociale diensten. 28 april op televisie maar op DVD reeds verspreid door Divosa.

Boeiend is vooral de tegenstelling tussen de jonge en de oude klantmanager. De oude blijft maar investeren in een klant die de meesten van ons een verloren zaak zouden vinden. Hij neemt hem bij de arm en sleept ‘m overal mee naar toe. De jonge maakt zakelijke afspraken, zet mensen “op traject”.

Verschillende keuzes van verschillende generaties. Het blijft een moreel dilemma van formaat.Warm aanbevolen. En chapeau voor de gemeente Zutphen en haar medewerkers voor de kwetsbare opstelling.

 

Een gedachte over “Sta me bij. Even reclame maken voor een mooie docu.

  1. Alex Driesens schreef:

    Helemaal met je eens Klaas. Prachtig gemaakt, kruipt onder de huid. Naar ik weet is het de eerste documentaire die de dilemma’s echt in beeld brengt.
    Of er overigens sprake is van verschillende keuzes door verschillende generaties waag ik te betwijfelen. Deze twee ‘stijlen’ – met alles wat er tussen ligt – zijn er altijd wel geweest, met aan beide zijden van het continuum uitschieters (of uitglijders)!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s