WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Ik moet er misschien niet over beginnen, want -zoals al in de kop staat- het is niet voor iedereen.

Maar toch.

Tijdens een kleine expertmeeting gisteren met medewerkers (opleiders, ontwikkelaars) van de gemeenten Almelo, Amsterdam en Rotterdam hebben we besloten om onze kennis op het gebied van zelfsturing te delen en uit te wisselen. We willen documenten en plannen uitwisselen en van feedback voorzien en bovendien elk kwartaal in wisselende samenstellingen bij elkaar komen. We breiden de groep uit met mensen binnen onze en andere gemeenten die zich bezighouden met zelfsturing en eigen kracht.

En daar houden we het voorlopig bij.Een exclusief groepje voor gemeenteambtenaren. Ik moest vanmorgen al enkele relaties teleurstellen. Maar wie weet beginnen we binnenkort ook wel een groep waaraan de hele werled deel kan nemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s