WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

2 gedachtes over “Gaat het bij de re-integratiebureaus nu daadwerkelijk om de klant zo goed mogelijk te helpen of gaat het nu om met zo weinig mogelijk effort zoveel mogelijk geld te verdienen? | LinkedIn

 1. Dag Klaas,
  Wat een suggestieve en flauwe vraag. Het doet mijns inziens geen recht aan jou, noch aan ‘de re-integratiebureaus’. Als je serieus geïnteresseerd bent in wat de re-integratiesector heeft gerealiseerd, dan verwijs ik je graag naar Boaborea die je via de Benchmarkgegevens kan informeren wat er met de publieke euro’s is gebeurd als er is gewerkt met de leden van deze branche organisatie. Dat is meer dan wat gemeentes zelf kunnen overleggen en ja, als je nu bedoelt dat goedkoop duurkoop blijkt te zijn, dan kan ik maar een ding zeggen. Wie niet horen wil moet voelen.
  Oftewel, de branche wil graag in verbinding met opdrachtgevers en klanten aan de slag. Daar verdienen we onze boterham mee en dat doen we met ambitie en met trots. We zijn transparant over omzetten en resultaten en worden daar inmiddels door stakeholders seroieus om gewaardeerd. (ik heb je gemist bij ons congres)
  Om verbinding te maken is het net als bij een goed dansfeest, samen gaat het beter.
  Als je serieus wilt verkennen hoe we in samenwerking met klanten, gemeenten en interventiebedijven duurzame participatie kunnen realiseren (dat is meer dan sec re-integratie), dan reken ik er op dat je contact met me opneemt.

  Like

 2. werklust schreef:

  Monique,
  Voor alle duidelijkheid. De vraag mag suggestief zijn maar is niet van mij afkomstig. Het is de titel van een discussie in de discussiegroep Jobhunting, job-, werk- en re-integratiecoaches. De discussie is op touw gezet door Miranda Broeren. Ik ken haar verder niet maar ik begrijp dat ze voor RIB’s heeft gewerkt en nu coacht als kleine zelfstandige.
  Als je discussie bekijkt zie je dat er best veel uitvoerders zijn met vraagtekens bij de bedrijfsvoering en overigens ook bij de werkwijze van UWV en gemeenten.
  Ik heb een link naar de discussie geplaatst naar aanleiding van het nieuws over de fraude bij at work. Zoals je misschien hebt gezien heb ik ook het integrale persbericht van boaborea geplaatst.
  En voor het overige. Don’t kill the messenger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s