WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Met extra geld vanuit de publieke sector kun je de loonkosten omlaag brengen, zodat eenvoudig productiewerk in eigen land weer interessant wordt. Het idee dat je hiermee staatssteun verleent, is wat mij betreft achterhaald. We moeten af van het idee dat de overheid niets te zoeken heeft op de arbeidsmarkt.”

Bedrijven die op industrieterreinen bij elkaar zitten, hebben allemaal behoefte aan schoonmaak, onderhoudswerk of andere diensten. Ondertussen willen ze ook flexibel  personeel en kostenbesparing. Stimuleer deze bedrijven om een werkbedrijf op te richten, die deze medewerkers uitleent aan de deelnemende bedrijven.

Ton Wilthagen op www.dewerkmarkt.nl

5 juli 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s