WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Nu blog ik er wel veel over maar wat voer ik nu eigenlijk uit op het gebied van zelfsturing en eigen kracht.

  • Met Thomas Hofmans en Roland Blonk en andere wetenschappers, ondernemers en ambtenaren vorm ik een groepje getooid met de prachtige naam “de paarden van Marrum“.  We willen experimenten op het gebied van burgerkracht ontwikkelen, waarvan we de werkzaamheid willen bewijzen door middel van actieonderzoek.
  • Na de zomervakantie wil ik met Remco Kerkhoff en andere collega’s van de gemeente Rotterdam een bijeenkomst over co-creatie organiseren.
  • Met mijn vrienden Gejo Duinkerken, Roeland van Geuns en Peter Wesdorp van het Gilde (re-integratie en schuldhulpverlening) ga ik een denktank organiseren waarvan het onderwerp nog niet helemaal vast ligt. Ik denk aan toegang tot voorzieningen en/of help jezelf.
  • Voor het project Sturen op Zelfsturing van de gemeente Rotterdam werk ik met Sevim Yalcin en Aart van Zevenbergen aan de toepassing van zelfsturing en vakmanschap binnen de processen en procedures van Werk en Inkomen.
  • Voor Dress for Success werk ik aan de samenwerking met andere not for profits om Rotterdamse werkzoekenden te steunen bij hun zoektocht naar werk.

Nog best veel eigenlijk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s