WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

Donderdag 15 mei Divosa congres met als titel de grote verbouwing. De titel slaat natuurlijk op de drie decentralisaties waardoor gemeenten voor een grijpstuiver veel meer taken gaan uitvoeren. Kun je inderdaad wel een verbouwing noemen.  Wel een beetje eufemistisch. Er blijft geen steen op de andere.

Mijn vrienden Roland Blonk en Angela Riddering geven workshops. (Ken je Angela’s blog?) En dankzij de altijd slagvaardige Anneke van Leeuwen heeft Dress for Success een stand weten te bemachtigen. Ook mijn vriendin en zelfverklaard moeder van het Gilde Re-integratie Marlé Nijhuis zal weer achter haar standje zitten. Vaste waarde op deze bijeenkomsten.

Zo dat was wel genoeg names dropping in een postje. En ik ben er dus ook. Is er  al een hashtag. Ik heb zin om weer eens ouderwets te twitteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s