WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.


19 november 2014

Je hebt van die dagen dat de dingen waarmee je bezig bent plotseling  opschieten. Lekker gevoel is dat. Mij overkwam dat gisteren. Ik sprak met Dorine Cleton over haar project om alle stagezoekende jongeren in Rotterdam aan een goed begeleide stage te helpen. Daar zit een mooie rol voor Dress for Success in. En de poging om een verbinding tussen het bedrijfsleven en mensen uit achterstandswijken te leggen vind ik prachtig.  Ik sprak met Gerard Nijboer en Jeannette van der Does over innovatieve projecten in Rotterdam en dan vooral over de toekomst van de sociale zekerheid. Een onderwerp waar ik energie in ga steken.

Wat het wordt laat zich nog lastig voorspellen maar het wordt vast mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s