WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.


Link naar Vers beton

Econoom Robert Dur beantwoordt op Vers Beton de vraag of sancties mensen uit de uitkering helpen met behulp van oeroud Rotterdams en buitenlands onderzoek. Het antwoord is ja maar klinkt niet erg bevredigend. Er wordt -ook hier- maar weinig onderzoek gedaan naar effecten van beleid. Dur merkt op dat het gevolg kan zijn dat mensen onder druk van sanctie werk aanvaarden dat onder hun kunnen en vermogen ligt. Dat kan wel zijn maar dat is al jaren beleid. In de bijstand moet iedereen bereid zijn alle arbeid Рbehalve achter een raam zitten met een rood lampje- te aanvaarden. Ook als dit onder zijn of haar niveau ligt.

Drs. Papierprikker dus.

25 november 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s