WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.

De statistieken hulpaapjes van WordPress.com heeft een 2014 jaarlijks rapport voor Werklust voorbereid. En trouwhartig en open als ik ben, publiceer ik dat hier elk jaar. 2014 was op het eerste jaar na mijn slechtste jaar als blogger. Oktober en November waren vrijwel postloos. Ik vind het wel nog steeds leuk en zinvol. Het probleem is alleen dat het concurreert met allerlei andere zaken die ik leuk en zinvol vindt. Afijn, morgen is er weer een jaar.

Hier is een fragment:

In een New York City metro-trein passen 1.200 mensen. Deze blog werd in 2014 ongeveer 7.500 keer bekeken. Als je blog een NYC metro-trein zou zijn, zou die ongeveer 6 reizen nodig hebben voordat die zoveel mensen zou kunnen vervoeren.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s