WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.


25 januari 2015

Virtueel bladeren door Linkedin profielen en wat valt op. Helemaal niemand is werkeloos. Heel veel mensen echter zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het maskeert het leed van de werkeloosheid. We gaan er welgemoed tegen aan. Maar als iedere werkzoekende dat roept hoe welgemoed komt dat dan nog over.

Een enkeling overigens is in between jobs. Ook een eufemisme. Maar één met meer ruimte voor twijfel. Want als de oever van de vorige baan nog in het zicht is, ligt de oever van de volgende baan misschien nog achter de horizon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s