WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.


20 april 2015

Ik weet niet of u de Munchhausen beweging kent?  Deze komt komt om de  zoveel tijd elkaar om problemen op te lossen en daarbij een bord nasi te eten. De problemen kunnen door Rotterdammers of door organisaties worden voorgelegd en mogen overal over gaan maar niet over geld. Een prachtig initiatief en vooral ook dat bord nasi. 

Vanavond presenteert de Rotterdamse ondernemer Dorine Cleton daar haar project Samen Bouwen We Rotterdam. Ze zal de Munchhausers vragen om “oom” of “tante” te willen zijn van stagezoekende jongeren. Dress for Success is verbonden aan SamenBouwen. Dus ik ga haar daar een handje bij helpen. 

Dat klinkt misschien niet zo vreselijk bijzonder en misschien zelfs een beetje oubollig. Maar het is wel bijzonder. Er zijn inmiddels namen uit het Rotterdamse bedrijfsleven bij betrokken en niet de minste. Daarmee ontwikkelen we wel een stuwende kracht. Bovendien lijkt initiatiefneemster Dorine goed in staat haar enorme netwerk te mobiliseren en er wat van te maken. 

Het gaat een bijzondere avond worden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s