WERKLUST

Stuur jezelf en help een ander.


18 mei 2015

Ik ontving zo’n automatisch mailtje van WordPress, de host van Werklust, waarin ik met mijn blogverjaardag werd gefeliciteerd. Ik wist niet meer wanneer ik nu eigenlijk ben begonnen maar enig eenvoudig zoekwerk leert op 10 mei 2010. Mijn vijfde blogverjaardag. Hoera. Dat ik nog maar lang moge leven als blogger.

Een gedachte over “Mijn blogverjaardag.

  1. Frans Pieters schreef:

    Gefeliciteerd Klaas! Nog maar 5 jaar volhouden zou ik zeggen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s